_MIK4723-2

Skärhamns Frys AB

Vi är ett familjeägt företag som startades 1893 av Elias Hansson. Erfarenheten och kunskapen av att producera lutfisk har gått i arv från generation till generation och i över 100 år har vi levererat närproducerade varor av finaste kvalitet. Hos oss arbetar unga och äldre sida vid sida, i en gemensam passion för lutfisk.

Ungdomar
Vår fabrik är belägen i Skärhamn på Tjörn, 7 mil norr om Göteborg. I våra lokaler har vi ständigt utvecklat och moderniserat processen för att tillverka våra produkter med en klimatvänlig lösning och samtidigt säkerställa en hög kvalitet.

_06_flygfoto_1SKL_0018

Vi uppfyller alla tänkbara krav på hygien enligt HACCP, samt är certifierade enligt BRC-standard. Vi är även certifierade enligt MSC.

 

Vår största produkt är färsk vakuumförpackad lutfisk för både dagligvaruhandel och storköksmarknad.

BER_8261_ Våra frysta produkter är alltid färskfrysta, det vill säga endast frysta en gång. För dig som konsument innebär det en trygghet att alla våra produkter endast är frysta en gång och inte fraktas runt jorden för att tinas och bearbetas för att återigen frysas ned, packas om och skeppas tillbaka till Sverige.

BER_8122
Vi är väldigt stolta över vårt anrika arv och att som enda företag i Sverige inneha kompetensen att producera och bereda lutfisk genom hela processen, från färsk nyfångad långa till färdig lutfisk.

Skärhamns Frys AB, ett smakfullt val.