Skärhamns Frys
Om oss
Skärhamns Frys AB
Pressbilder
Kontakta oss
MSC-Certifikat
BRC-Certifikat
Produkter
Lutfisk med skinn, vakuumpackad 700 g – 1,4 kg
Lutfisk utan skinn, vakuumpackad 700 g – 1,4 kg
Lutfisk med skinn hel filé, vakuumpackad 3 – 4 kg
Lutfisk utan skinn hel filé, vakuumpackad 3 – 4 kg
Lutfisk, djupfryst 1 kg
Styckfrysta torskfiléer 1 kg
Styckfrysta torskfiléer 5kg
Om Lutfisk
Lutfiskens historia
Lutfisk är nyttigt
Så tillverkas lutfisk
Recept
Klassisk Lutfisk till jul
Lutfisk i dillsås med ansjovis
Lutfisk med ansjovis- och kaprissås
Lutfisk med kaviarstuvad purjolök
Lutfisk med kräftsås och ärtor
Lutfisk med sparris- och dragonsås
Lutfisk med syltade kantareller och rotfrukter
Lutfisk på äggakaka med bondsås
Lutfisk på portugisiska
Lutfisk på rimmat fläsk
Lutfisk ”escabeche” med örtsallad och rostad aioli
Lutfiskpudding med skirat smör
Lutfisksoppa på västkustvis
Lutfisksufflé
Lutfisktartar med rödbetor
Paul Svenssons kryddpepparbakade Lutfisk med vinterkål och basilikakräm
Pelles heta lutfisk
Nyheter
Paul Svensson om lutfisk
Spillångan, originalet sedan 1893
Säsongen igång igen för filetering och torkning av MSC-certifierad långa
Nyheter
Paul Svensson om lutfisk
Spillångan, originalet sedan 1893
Säsongen igång igen för filetering och torkning av MSC-certifierad långa
Spillångan, originalet sedan 1893